dissabte, 1 d’abril del 2017

AGULLA GRAN DEL SOT DE MATA-RODONA

El Parc Natural de Sant Llorens L'Obac degut a la seva geografia abrupta, podem trobar llocs que per la seva situació son poc visitats i que solen ser autèntics racons d'una magnifica bellesa i d'una gran solitud que fa d'ell un entorn salvatge y fereste.
El recorregut te el seu inici al parking de l'Alzina del Salari. Un cop deixat el cotxe remuntem amunt el parking, a pocs metres surt una camí a la nostra dreta tancat amb una cadena,que agafarem per anar a buscar els graons de Mura deixant a la nostra dreta el camí que va a la font dels Traginers.
Arribarem dalt de la carena i baixarem a trobar el camí ral on passa un GR, el 'travessem i seguim baixant per dins el bosc. Dins d'aquest bosc surt un camí poc marcat a la nostra esquerra que agafarem i que seguirem baixant, fins a remuntar un petit llom i lliura de bosc al acostar-nos al penya-segat descobrirem las agulles i una magnifica vista .
Si agafem un camí a l'esquerra d'aquest lloc ens portarà a una cova que es troba a sota mateix d'aquest petit penya-segat.
Seguim baixant fins a la riera que es troba a sota i agafem un camí molt poc marcat a la nostra dreta i que ens portarà fins a l'Agulla Grant del sot de Mata-rodona.
Tornam enrere a agafar el camí i travessem la riera. Una forta pujada ens portarà un altre cop fins dalt el llom on trobarem el camí que seguirem a la nostra esquerra direcció nord on mes endavant trobarem l'alzina surera. Seguim el camí fins a trobar a la nostra dreta el camí que ve dels graons de Mura, l'agafem i baixem fins a trobar el desvio de la font dels traginers que ara si l'agafem per anar.hi i refrescar-nos  i tornem per anar a trobar el parking on teniem el cotxe.

Veure Trak-Itinerari















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...